Serbian English French German Greek Italian Russian Swedish
Labrador Club

Labrador Club

Veb sajt:: http://www.labrador.rs

Prirodni lek protiv buva

Buve mogu biti zaista prava napast, a vi želite da se rešite buva vašeg ljubimca na prirodan način uz narodni lek? Ukoliko želite da ovaj problem rešite ne primenjujući razne hemikalije i ostale preparate, savetujemo vam da pročitate ovaj recept, odnosno narodni lek protiv buva.

Lečenje ljubavlju: Grlite svoje ljubimce - zdravo je!

Dr Denis Tomas iz Vašingtona otkrio je nešto u šta su naši preci duboko verovali. Naime, otkrio je da u svojim domovima imamo “lekove” delotvornije od svih onih proizvedenih u farmako industriji. Iskren i energičan zagrljaj ljubimca i njegovog vlasnika, prema mišljenju ovog veterinara, iscelio je mnoge bolesti za koje zvanična medicina nije imala rešenje.

Dresura labradora

Školovanje pasa počinje onog trenutka kada je štene došlo na svijet. Prvi odgoj provodi kuja majka koja štene mora osposobiti za život u psećem čoporu učeći ga da se igra, bori, brani se, traži hranu i odvikava ga od tvrdoglavosti i samoživosti. Kuja kažnjava štene na način da ga uhvati zubima za šiju i prenese ga u udaljeni kut izvan mjesta zbivanja.

Šetnja pasa i njene koristi

Psi su sjajni u pružanju jake motivacije kako bi pomogli svojim vlasnicima u svakodnevnom vežbanju. Odlično su društvo za šetnju i mogu biti savršena društvena podrška. Zato ako imate problema pri održavanju vašeg fitnes programa, trebali bi da probate održavanje rutine sa vašim psom. Za razliku od vaših ljudskih drugara koji su skloni da propuste trening zbog lošeg vremena ili drugih bitnijih poslova, pas nikada neće imati razlog da propusti trening sesiju.

Kako psi reaguju kad im mačka zauzme krevet? VIDEO

Njihov rivalitet je već čuven – psi pokušavaju da pobede mačke svojom veličinom, a one njih lukavošću i dosetljivošću. Ovaj presmešni video pokazuje kako se mačke ne plaše da zauzmu psima njihov prostor iako su pojedini čak i troduplo veći od njih. Ipak, na kraju, neki psi su uspeli da povrate svoje mesto, a negde je pobedila ljubav i drugarstvo pa su shvatili da ipak mogu da dele prostor i uživaju.

 • Dresura pasa - obuka
  Dresura pasa - obuka Dresura Labradora Pored sve nege, pažnje koju pružate vašem psu neophodno je vaspitati ga i…
 • Dobroćudni div - Hulk
  Dobroćudni div - Hulk Hulk, za koga se veruje da je najveći živi pitbul na svetu, ima 17 meseci…
 • Saveti i dresura
  Saveti i dresura Dresura. Kada početi dresuru? Toplotni udar kod pasa. Trovanja sredstvima za čišćenje kuće!? Osnovno je…
 • Boo – najslađi pas na svetu
  Boo – najslađi pas na svetu Nova internet i Facebook senzacija trenutno je – ni manje ni više – nego pas!…

Oglasi, kućni ljubimci

Ko je na mreži: 11 gostiju i nema prijavljenih članova

Odgajivacnice pasa

Online magazin za one koji vole prirodu